Ezúton is köszönjük a MATEKING.HU tulajdonosainak a felajánlásukat, amely segítségével a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület ösztöndíj programjában résztvevő általános iskolás felsős, középiskolás és egyetemen tanuló hallgatók közel 500.000,- Ft értékben ingyenes hozzáférést kaptak a teljes középiskolai matematika tananyaghoz, illetve a felsőoktatásban tanulók 2-2 egyetemi tantárgyhoz 200 napra

A mateking.hu egy forradalmian új matektanulási módszer, amit azért választottak már több mint 140 ezren, hogy végre ne álljon a matek a tanulmányaik útjába. A tavaszi digitális oktatás során is ingyenes segítséggel támogatták a tulajdonosok a középiskolai és egyetemi diákokat. 13 ezer egyetemi tantárgyat osztottak szét teljesen ingyenesen, és a teljes középiskolai tananyagot ingyenessé tették minden középiskolás számára. Ennek köszönhetően sokszor napi 50-60 ezer középiskolás is nézte a mateking.hu tananyagait, a matematika érettségit megelőző napon pedig 87 ezren látogattak el az oldalra.

A most felajánlott 183 darab ingyenes hozzáféréssel az ösztöndíjprogramban résztvevő hátrányos helyzetű, de jól tanuló diákok számára lehetővé válik az értő és élményorientált tanulás a digitális oktatás időszakában is.

kép_2

Kép: https://www.mateking.hu/