A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a hagyományoknak megfelelően idén ismét megtartja jótékonysági estjét a Vígszínházban, ahol Déry-Presser-Adamis-Pós: Popfesztivál 40 című egyfelvonásos zenés darabja kerül bemutatásra.

Az emelt díjas – 25 000 Ft-os – jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Az előadás után a vendégek részére a Gyermekmentő Szolgálat fogadást ad.

Mindenkinek a segítségét köszönjük!

Jegyrendelés:

Gabos Erika
Tel: +36-1-475-7000 vagy 7010
E-mail: gabos@gyermekmento.hu

40 éve annak, hogy 1973 márciusában a Vígszínház bemutatta a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című előadást. A különleges jubileumi esten felcsendülnek majd Presser Gábor és Adamis Anna dalai, és archív felvételekkel idézik fel az egykori legendás előadás hangulatát.

A Popfesztivál új feldolgozásában összemosódik múlt és jelen: mai fiatalok szemén keresztül elevenednek meg Déry Tibor írásának fontos jelenetei és szereplői és az 1969-es altamonti fesztivál eseményei. (Forrás: vigszinhaz.hu.)

A szereplők között megtalálható többek között: Almási Éva, Balázsovits Edit, Tahi Tóth László, Telekes Péter, Bata Edit, Mészáros Máté, Péter Kata, Molnár Áron, Lajos András és Józan László.

Rendező: Eszenyi Enikő