Magánszemélyek és vállalatok egyaránt megvásárolhatják az első Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA felületének részleteit, ezzel támogatva a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját a Mercedes-Benz Hungária Kft. jótékonysági akciójában. A www.segitsegymosollyal.hu című weboldalon 2013. április 8-től foglalhatók le az egyenként 5x5 centiméteres felületek, amelyeken az adakozók arcképeiket, a vállalatok logójukat vagy egyéb ábrákat helyezhetnek el. A dekorált CLA-t a nagyközönség az év későbbi szakaszában több rendezvényen is megtekintheti.

 

www.segitsegymosollyal.hu

(Kép forrása: http://www.segitsegymosollyal.hu/)

 

A kizárólag Magyarországon készülő Mercedes-Benz CLA értékesítésének megkezdése kapcsán a Mercedes-Benz Hungária Kft. nagyszabású jótékonysági akciót indít. A „Segíts egy mosollyal!” kampány során az érdeklődő magánszemélyek és vállalatok a www.segitsegymosollyal.hu weboldalon vásárolhatják meg az első Mercedes-Benz CLA felületének részleteit. Az 5x5 centiméteres egységek ára 10.000 forinttól indul, az autó kiemelten látható részletei egységenként maximum 30.000 forintba kerülnek. A felajánlásokból beérkező összeg egésze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálathoz kerül, a szervezet gyerekek vizsgálatára, kezelésére, fejlesztésére fordítja a támogatást, elsősorban az NGYSZ saját gyermek szakorvosi rendelőjében és fejlesztőintézetben, illetve a fóti Lovasterápiás Központban.

„Tavaly nagy érdeklődés övezte az első kecskeméti Mercedes-Benz B-osztály aukcióját és nagy örömmel tapasztaltuk, hogy mennyire sokan szerették volna támogatni a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját. Idén az adománygyűjtésnek egy olyan formáját választottuk, amellyel sokkal többen hozzájárulhatnak a közös célhoz. Bízom benne, hogy sokan csatlakoznak majd a jó ügyhöz és sokan szeretnének élni azzal a különleges lehetőséggel, hogy felkerülhetnek az első Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA-ra” – mondta Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A kecskeméti gyártósorról 2013. január 25-én legördült első Mercedes-Benz CLA-n való megjelenés iránt érdeklődő magánszemélyek és vállalatok a www.segitsegymosollyal.hu címen elérhető weboldalon foglalhatják le a kiválasztott méretű felületet. Az online rendszer lehetőséget biztosít a lefoglalt felületrész valós idejű megtekintésére, az adomány mértékének kiszámítására, az online fizetési tranzakció lebonyolítására és a kívánt fénykép vagy egyéb digitális képformátum feltöltésére.

A teljes folyamat csupán néhány percet vesz igénybe, a feltöltött grafika - a kép tartalmának ellenőrzése után - maximum 48 órával a foglalás után kerül fel véglegesen az autóra. Abban az esetben, ha az adakozó a felhasználói feltételeket sértő képet kíván elhelyezni az autón, adománya automatikusan a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálathoz kerül, a lefoglalt felület pedig újra szabaddá válik.

A november 30-án véget érő akció után a dekorált Mercedes-Benz CLA-t számos hazai rendezvényen megtekintheti a nagyközönség, az adományozók pedig névre szóló oklevelet kapnak. Az adományozás menetével kapcsolatban további információ a www.segitsegymosollyal.hu weboldalon található, illetve a internet-hu@daimler.com címen kérhető.