Az Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöksége, kuratóriuma és felügyelőbizottsága a következő határozatokat hozta:  

1/        33 fő hátrányos helyzetű, beteg, magyarországi és határon túli gyermekek műtéti költségeit vállaljuk át 9.495.624 Ft értékben. 

2/        A távoktatás miatt különösen fontossá vált, hogy minél több gyerek asztalán legyen számítógép. Ezt segítjük 42 db számítógéppel, 42 családnak. 

3/        Abban a reményben, hogy július végére-augusztusra a járványügyi helyzet javul, 306 fő gyermeknek támogatjuk a táborozási kérelmét, 7.217.500.- Ft-tal. Ha augusztusban sem lehet gyermektáborokat szervezni, akkor az őszi szünetben vagy karácsonykor osztjuk ki a fenti összeget. 

4/        Az elnökség további intézményi kérelmeket támogatott 1.000.000 Ft értékben. 

5/        A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat további 13 családnak segít különböző adományokkal (kerekesszék, élelmiszer stb.). 

6/        Az elnökség döntése alapján a Safer Internet Programot átállítottuk a távoktatásra, az első távoktatási órákat vidéki és budapesti iskolákban már megtartottuk. Sokan fordulnak hozzánk távoktatással kapcsolatos gyakorlati és jogi kérdésekkel, azokra is válaszolunk. 

7/        A Gyermekmentőnél továbbképzésben részt vevő gyógypedagógusok, gyógytornászok, parasport trénerek, pszichológusok oktatása is változik. Az írásbeli elméleti vizsgákat szintén távoktatásban fogjuk megoldani, a gyakorlati képzések egyelőre halasztódnak. 

8/        Szolgálatunk állami kórházaknak is segít a járványhelyzet leküzdésében, védőfelszerelésekkel. 

9/        A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat intézeteiben január, február és március hónapokban 1126 terápiát, fejlesztést végeztünk, 11 758 500 Ft értékben.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöksége bajba jutott és rászoruló gyermekek, családok és intézmények megsegítésére összesen 29 471 624 Ft-ot adományozott, valamint további 55 családnak tárgyi adományokkal segített.