A két fél által aláírt szerződés értelmében a Győri ETO FC minden hazai mérkőzésének jegybevételéből 10 százalékot a Gyermekmentő Szolgálatnak ajánl fel, melyet a csapat tulajdonosa, a Quaestor Zrt. minden alkalommal megdupláz.

 2010. novembere óta ez az összeg elérte az 5 millió forintot, melynek ünnepélyes átadására az ETO Nap rendezvényén, a Győri ETO-Haladás, NB I-es mérkőzés  szünetében került sor, több ezer lelkes focirajongó előtt. Az adományt Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC Kft. elnök-tulajdonosa adja át Edvi Péternek, a Gyermekmentő Szolgálat alapító elnökének. 
győri_eto_adományozásA Szolgálat a Győri ETO által adományozott összeget egészségügyi programjára fordítja.

Az együttműködés értelmében a focicsapat tagjai a 2009/2010-es szezontól kezdve a mezükön viselik a Szolgálat logóját, mellyel szintén szeretnék felhívni a figyelmet az NGYSZ  tevékenységére.

A Gyermekmentő Szolgálat nem csak a beteg, hanem az egészséges, sportért rajongó gyermekeket is segíti. Ezért is hozta létre Sportbizottságát, melynek vezetője Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás tagja, aki aktívan részt vesz az NGYSZ sport- és egyéb rendezvényein is.

A sportolás népszerűsítésének egyik kitűnő példája a Szolgálat által minden év májusában megrendezett Erdélyi Gyermek és Ifjúsági Focikupa, illetve októberben a Magyar Parlament válogatottjának a helyi közméltóságok elleni barátságos focimeccse; mindkét esemény Bunzánszky Jenő vezetésével zajlik.